3/2/1 Гарнитури
Поситано

Димензии:
Тросед: 223 x 97 x 96 cm
Двосед: 166 x 97 x 96 cm
Фотеља: 116 x 97 x 96 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура 

ИзработкаПриродна кожа / штоф

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи