3/2/1 Гарнитури
Хака

Димензии:
Тросед: 220 x 90 x 85 cm
Двосед: 190 x 90 x 85 cm
Фотеља: 135 x 90 x 85 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура со можност за избор со механизам.

ИзработкаЕко-кожа и штоф

Еко-кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи