3/2/1 Гарнитури
Бремен

Димензии
Тросед: 223 x 94 x 100 cm
Двосед: 165 x 94 x 100 cm
Фотеља: 109 x 94 x 100 cm
ОписСет гарнитура со 3 електрични релакс механизми (2 на троседот и 1 на фотељата). Беспрекорна удобност и квалитет.

Изработка: Штоф

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи