3/2/1 Гарнитури
Aреа

Димензии
Тросед: 210 x 95 x 95 cm
Двосед: 170 x 95 x 95 cm
Фотеља: 115 x 95 x 95 cm
Опис: Модерна и класична 3/2/1 гарнитура

  • ИзработкаЕко кожа

Еко кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи