3/2/1 Гарнитури
Aдаџио

Димензии
Тросед: 200 x 95 x 100 cm
Двосед: 180 x 95 x 100 cm
Фотеља: 110 x 95 x 100 cm
Опис: Фиксна 3/2/1 гарнитура

  • ИзработкаЕко кожа

Еко кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи