social imagesocial imagesocial image

MONDIVI

Дизајн. Удобност. Квалитет.

5 години во Македонија.

Гарнитурите од #MONDIVI се резултат на прецизен избор на материјали и суровини, како и следење на секоја фаза на производството со цел да се понуди долготраен и премиум производ. Високи квалитативни стандардни се поставени за да се гарантира врвна изработка, најдобра вредност и достапен производ за секој наш клиент.
Софистицираниот допир на завршна обработка предизвикува чувство на елеганција и удобност.
Луксузот со своите класични елементи, богат со својата историја и силен идентитет даваат модерен,
а истовремено класичен и топол изглед на секоја софа. 
Уникатност и препознатливост во секој сегмент.
MONDIVI_2020 претставува целосно нов поглед кон модерното време. 
Оваа колекција изработена од висококвалитетна говедска кожа нуди максимално искористување на просторот, електрични релакс механизми, USB полначи на дофат на раката.
Удобноста заедно со беспрекорсниот квалитет надополнета со погодностите од модерното време и даваат нова димензија на новата колекција.
Пораката е јасна: MONDIVI_2020 има идентитет, исклучително квалитетена изработка и супериорна удобност.

MONDIVI
Дизајн. Удобност. Квалитет.

ПРОИЗВОДИ